Deeppan pizza (bagepulver)

Deeppan pizza (bagepulver), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sardin - Sardiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
225 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
50 g.smør
0.5 tsk.oregano
1 medium æg
 mælk
 
 Fyld:
400 g.hakkede tomater, drænet
125 g.sardiner i olie, drænet og skåret på langs
100 g.Cheddarost, revet
0.5 tsk.oregano
 nogle sorte oliven
 
Opskrift:
Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Bland smør og oregano i. Rør æg i, og mælk nok til at det bliver en blød dej. Rulles ud på en let melet flade til en cirkel på 5 cm. Udvid dejen til den fylder en stor stegepande.

Placer dejen i en let olieret pande og steg ved medium varme i 5 minutter, vend og steg uderliger 5 minutter til den er gylden og fast.

Smør de hakkede tomater på bunden, læg sardiner ovenpå og drys med ost. Drys med oregano og pynt med oliven.

Bages i ovn under grill i 3-4 minutter indtil den er varm og bobler .





karakterer:
Opskriften er vist 35599 gange,
og udskrevet 901 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (63 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-25 23:09:51
i forhold til en pizza dej af gær smager det her ikke godt. den er lidt nemmere men ikke det værd

  -   2008-08-25 22:54:03
i forhold til en pizza dej af gær smager det her ikke godt. den er lidt nemmere men ikke det værd

  -   2007-02-28 12:49:21
Lækker og nem bund - så vælge man jo bare fyldet selv

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg elsker at bolle kaniner

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager GLIMRENDE uden sardiner og oliven :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god og nem bund