Enchilado med skaldyr

Enchilado med skaldyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 hummerhaler
½ lime
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
2 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg, knuste
1 løg, finthakket
1 gul peberfrugt, udkernet og finthakket
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.tørres oregano eller 2 tsk. frisk
 dl.tomatpure
 dl.tør hvidvin
1 laurbærblad
 salt
 Peber
250 g.pillede afdryppede rejer men stadig med halen på
250 g.kammuslinger
3 spsk.frisk hakket koriander
 
Opskrift:
Hak hummerhalerne i halve på langs. Lad halen blive i skallen og fjern åren Læg halerne i en skål og pres lime over, læg hvidløgsfedene i skålen og drys med salt og peber. Lad det marinere ca 15 minutter, fjern marinaden før hummerhalerne bruges.


Opvarm olien i en sauter eller stegepande. Tilsæt hvidløg, løg, peberfrugt, spidskommen og oregano. Kog indtil at løgene er let brunede ca 6-8 minutter. Tilsæt tomatpure i og steg med grøntsagerne. Tilsæt hvidvin, laurbærblad, salt og peber i og lad det simre.

Tilsæt hummer og lad det simre videre 4-5 minutter Tilsæt rejer og kammuslinger og lad det koge videre 4-5 minutter

Hvis saucen er for tør kan der tilsættes mere hvidvin.

Fjern laurbærbladet og smag til med salt og peber, tilsæt koriander, rør det i og server straks

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9338 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu