Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydrede gulerødder

Krydrede gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
650 g.gulerødder i skæve stykker
1.5 dl.appelsinsaft
 revet skal af 0.5 appelsin
0.75 dl.vand
1.5 spsk.honning
20 g.smør
1 spsk.finthakket frisk ingefær
50 g.abrikoser – i strimler
50 g.svesker uden sten -halveret
1 dl.snittet bredbladet persille
 


Opskrift:

Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.

Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14017 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-07-12 20:03:43
Rigtig lækkert - men vær obs. på at indkogningen tager noget tid!


Mette  -  2008-05-30 07:57:21
En rigtig lækker ret - som kan gå som tilbehør til mange ting. Lækkker - Lækker


Anne igen  -  2007-09-29 11:18:18
I har glemt at skrive, hvornår persillen skal i, men den kan med fordel drysses ud over, når gulerødderne er kommet lagt i serveringsskål


Anne  -  2007-09-29 11:15:29
Det smager fantastisk - ikke mindst til kylling i kokosmælk med mango