Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Syltede æg med dijonnaise

Syltede æg med dijonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 æg
 skallen af 4 store løg og 1 rødløg
1 stykke peberrod
2 laurbærblade
2 dl.cidereddike
 salt
 sorte peberkorn
2 spsk.sennepskorn
1 æg
2 dl.rapsolie
3 spsk.grov dijonsennep
1 tsk.mørkt sukker
1 spsk.eddike
 


Opskrift:
Skræl løgene og kom skallerne i en gryde med vand. Kog dem i en halv time. prik æggene og kog dem i lagen i 5 min. Kom dem i koldt vand. Si lagen og kog den op med krydderier og eddike. Pil æggene og læg dem i et sylteglas med lagen og krydderierne over. Lad dem trække mindst 1 dag. Rør en mayonnaise af olie og æggeblomme, smag til med sennepen, en smule eddike og sukker. Spis til æggene og giv en salat til, feks. af frisk spinat.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 25476 gange,
og udskrevet 364 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

hjemme kokken  -  2009-08-24 16:40:18
Det er helt hen i vejret, æggene skal være hårdkogte , pickled æg er hårdkogte og i øvrigt kan man ikke pille æggene når de kun har kogt i 5 min, de falder fra hinnanden. men hvis man vil prøve så kog 10 -15 min og tilføj evt en halv kop sukker.