Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede æg med dijonnaise

Syltede æg med dijonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 skallen af 4 store løg og 1 rødløg
 
10 æg
 
 Lage:
1 stykke peberrod
2 laurbærblade
2 dl.cidereddike
 salt
 sorte peberkorn
2 spsk.sennepskorn
 
 
 Mayonnaise:
2 dl.rapsolie
1 æg
3 spsk.grov dijonsennep
1 spsk.eddike
1 tsk.mørkt sukker
 
Opskrift:
Skræl løgene og kom skallerne i en gryde med vand. Kog dem i en halv time.

Prik æggene og kog dem i lagen i 5 min. Kom dem i koldt vand.

Lage:
Si lagen og kog den op med krydderier og eddike.

Pil æggene og læg dem i et sylteglas med lagen og krydderierne over. Lad dem trække mindst 1 dag.

Mayonnaise:
Rør en mayonnaise af olie og æggeblomme, smag til med sennepen, en smule eddike og sukker.

Spis til æggene og giv en salat til, f.eks. af frisk spinat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 25891 gange,
og udskrevet 369 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2020-07-20 16:27:39
Hvor længe kan syltede æg holde sig? Jeg har lavet rødbedesyltede æg, men jeg ved ikke, hvor længe æggene kan holde sig (rødbederne kan jo holde sig længe).

hjemme kokken  -  2009-08-24 16:40:18
Det er helt hen i vejret, æggene skal være hårdkogte , pickled æg er hårdkogte og i øvrigt kan man ikke pille æggene når de kun har kogt i 5 min, de falder fra hinnanden. men hvis man vil prøve så kog 10 -15 min og tilføj evt en halv kop sukker.