Laks:
Tænd ovnen på 200°. Bland de tørre krydderier med salt og peber. Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Pensl med lidt olie og drys med krydderblandingen. Sæt laksen i ovnen ca. 10 min. før retten skal serveres.
Krydrede gulerødder:
Kom gulerødderne i en stor gryde med alle øvrige ingredienser bortset fra svesker og persille. Bring i kog under låg og kog ca. 10 min.
Vend sveskerne i og lad retten simre uden låg til al væde er absorberet og smør og appelsinsaft har dannet en blank hinde om gulerødder og tørret frugt.
Drys med bredbladet persille og server med ovnbagt laks og ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 23281 gange, og udskrevet 457 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider