Lammeleverpostej

Lammeleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
75 g.margarine
125 g.hvedemel
5 dl.mælk
375 g.spæk (evt. lidt mindre)
750 g.lammelever
1 løg
1 æg
0.5 tsk.sukker
1 tsk.allehånde
1 tsk.peber
3 tsk.salt
 
 
Opskrift:
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. Æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.

Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 43565 gange,
og udskrevet 1471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ØPigen  -  2009-10-09 15:52:56
Lammeleverpostej er lidt tør, Men en slagter har fortalt mig at der skal dobles op med spæk, og det virker, smagen er super, og den bliver ikke tør.

  -  0000-00-00 00:00:00
supergod - let at lave. Vi har nu lavet den for andet år i træk og ungerne har allerede taget lovning på at vi skal lave den samme også næste år når vi får lam. Den er specielt god nybagt, men kan godt blive en anelse tør efter et par dage i køleskabet.