Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtsovs

Vildtsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 spsk.Smør eller Margarine
5 dl.Stegesky + lidt Vand (steg et par skiver Røget flæsk heri for at give Vildtsmagen )
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
 Ribs syltetøj
 Kulør
 
Opskrift:
Smelt smørret ved svag varme i en gryde , rør Melet , fortsæt opvarmningen under stadig omrøring et par minutter , det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning ( omrøring ) til den er helt jævn , skulle der blive klumper i sies den.

Smages til med Salt - Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået .
Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring .

Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 59223 gange,
og udskrevet 933 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Th.Heller  -  2017-07-01 01:16:14
God, enkel opskrift.

Claus Christiansen  -  2016-01-02 06:06:19
Margarine, hvad tænkes dér egentlig på?