Vildtsovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret ved svag varme i en gryde, rør Melet, fortsæt opvarmningen
under stadig omrøring et par minutter, det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning (omrøring) til den er helt jævn, skulle der blive klumper i sies den.
Smages til med Salt, Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået. Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring. Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt. |
|
Opskriften er vist 70128 gange,
og udskrevet 1028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Th.Heller - 2017-07-01 01:16:14 God, enkel opskrift. Claus Christiansen - 2016-01-02 06:06:19 Margarine, hvad tænkes dér egentlig på? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne