Vildtsovs

Vildtsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 spsk.Smør eller Margarine
5 dl.Stegesky + lidt Vand (steg et par skiver Røget flæsk heri for at give Vildtsmagen )
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
 Ribs syltetøj
 Kulør
 
Opskrift:
Smelt smørret ved svag varme i en gryde, rør Melet, fortsæt opvarmningen under stadig omrøring et par minutter, det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning (omrøring) til den er helt jævn, skulle der blive klumper i sies den.

Smages til med Salt, Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået.
Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring.

Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt.


karakterer:
Opskriften er vist 64682 gange,
og udskrevet 970 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Th.Heller  -  2017-07-01 01:16:14
God, enkel opskrift.

Claus Christiansen  -  2016-01-02 06:06:19
Margarine, hvad tænkes dér egentlig på?