Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Champignion a la creme

Champignion a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.rensede champignon
½ lilleløg
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt portvin
 
Opskrift:
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og peber og evt. portvin. Servere man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.

Kan serveres som garniture til forskellige stykvis stegeretter. Svinekoteletter med stegte kartofler, dagens grøntsag og champignon ala creme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 25418 gange,
og udskrevet 597 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Niels  -  2009-01-10 11:54:16
Det er altså prikken over i'et hvis man presser en halv citron i og giver den halv hvidvin og halv noilly prat. UHM! Personligt synes jeg at det skal være skivede brune markchampignons men det er jo en smagssag:) Bon Appetit!

sandra og michael  -  2009-01-03 17:12:33
det er en drøn god opskrift, men der må gerne komme en lille smule mere vidvin i ca ½ dl så er den fantastisk.