Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkepiroger

Skinkepiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej
 dl.mællk
25 g.gær
75 g.margarine
400 g.mel
½ tsk.Salt
1 æg
 
 Fyld
100 g.røget skinke el, filet el. røde pølser skåret i passende stykker
1 flødeost
1 tsk.Fransk sennep
1 spsk.klippet purløg
 
 æg til pensling
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Skinke og æg hakkes og fyldet røres sammen, eller de røde pølser skæres i passende stykker. Dejen deles i to. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12 - 15 cm i diameter. Ca. ½ spsk. fyld el. en pølse lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Pirogerne stilles på en plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 min. Pensles med æg. Bagetid;15 - 20 min. ved 225 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21206 gange,
og udskrevet 577 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mette  -  0000-00-00 00:00:00
vi syndes den er meget kedelig, der mangler noget

moi igen  -  0000-00-00 00:00:00
den her er lidt bedre men de er allesammen pizze gode- altså opskrifterne.. jeg kan STÆRKt anbefalde doi den..!