Skinkepiroger

Skinkepiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
 dl.mællk
25 g.gær
75 g.margarine
400 g.mel
0.5 tsk.Salt
1 æg
 
 Fyld:
100 g.røget skinke el, filet el. røde pølser skåret i passende stykker
1 flødeost
1 tsk.Fransk sennep
1 spsk.klippet purløg
 
 æg til pensling
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Skinke og æg hakkes og fyldet røres sammen, eller de røde pølser skæres i passende stykker. Dejen deles i to. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12 - 15 cm i diameter. Ca. ½ spsk. fyld el. en pølse lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Pirogerne stilles på en plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 min. Pensles med æg. Bagetid;15 - 20 min. ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 23219 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
vi syndes den er meget kedelig, der mangler noget

  -   2005-01-01 01:01:01
den her er lidt bedre men de er allesammen pizze gode- altså opskrifterne.. jeg kan STÆRKt anbefalde doi den..!