Souffle Nougat

Souffle Nougat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.sødmælk
100 g.sukker
100 g.smør
100 g.mel
10 æggeblommer
10 stiftpiskede æggehvider
1 Vaniljestang
50 g.nougat
Opskrift:
Fløde koges op med sukker, nougat og marven af vanillestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.

Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen. Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let. Hviderne vendes med resten af dejen. Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle.

Bages i ovn nederst ved 200 gr. i ca 20-25 min. Man kan pudrer den med flormelis og glaseres i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 12568 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-06 13:54:40
jeg tror der skal stå 5 dl. fløde i setdet for sødmælk

  -   2007-02-02 09:12:19
hvor meget fløde skal der bruges