Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingepate

Kyllingepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.kråse og hjerte
1/4 kg.kyllingebryst med skind
1/4 kg.kyllingebryst uden skind
150 g.kyllingelever
150 g.løg
15 g.smør eller margarine
30 g.hvedemel
2 æg
1 dåse(80 g) champignoner med lage
1 spsk.salt
1/4 tsk.peber
1/4 tsk.timian
1/4 tsk.Herbes des Provence
 
 Gele:
4 bladehusblas
1/4 l.and
1/4 hønsebouillonterning
1 par dråber kulør
 
 
Opskrift:
Kog kråser og hjerter i 2 timer. Brug halvanden dl af vandet til pateen. Indstil ovnen på 150 grader. Hæld en liter vand i bradepanden. Hak kråser, hjerter, lever og kyllingebryst med skind én gang gennem kødhakkeren. Skær kyllingebryst uden skind i tern. Hak løgene og brun dem lidt. Rør alle ingredienserne sammen til en fars. Kom farsen i patéform og bag den ca. halvanden time. Prik i den - når kødsaften er klar, er patéen gennembagt. Eller mål med et stegetermometer i midten af patéen, ved 80 grader er den færdig. Sæt patéen til afkøling. Geléen laves ved at sætte husblasen i blød i 10 minutter i koldt vand. Opløs den derefter i kogende vand. Tilsæt bouillon og kulør. Hæld den kogende gele over patéen. Pynt med f.eks. champignoner og tørret rød peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 28964 gange,
og udskrevet 439 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu