Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødebagte kartofler

Flødebagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Flødebagte kartofler, billede 4 Flødebagte kartofler, billede 1 Flødebagte kartofler, billede 2 Flødebagte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.Madlavnings Fløde 18%
100 g.løg
2 fedhvidløg
1 dl.friske, hakkede timianblade og bløde -stilke
1 1/2 tsk.groft salt
 peber
1000 g.melede kartofler i grove stykker
75 g.revet ost, mozzarella
 
Opskrift:
Bring fløde, finthakket løg, knust hvidløg, timian, salt og peber i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 7 min. - rør af og til.

Hæld flødekartoflerne i et ovnfast fad (ca. 7 x 21 x 26 cm) og bag dem midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.

Tag kartoflerne ud efter ca. 20 min. og drys dem med ost.

Bag kartoflerne færdige de sidste 10 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)

Opskriften er vist 77261 gange,
og udskrevet 1420 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu