Taskekrabber i sprøde ruller med cous-cous og mozarella

Taskekrabber i sprøde ruller med cous-cous og mozarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Taskekrabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.rispapir
1 kg.danske taskekrabber
100 g.cous-cous-gryn, grove
250 g.mozzarella
½ rød chili
3 kvistekoriander
1 l.vindruekerneolie
 evt. korianderfrø
 evt. dildstilke
 evt. hjertesalat.
 
 Sauce:
250 g.sukker
3 dl.eddike
3 røde chili
1 citron saften heraf
 hvedemel
 vand til at lukke rullerne med
 
Opskrift:
Kog taskekrabberne i ca. 10 min., evt. med dildstilke og korianderfrø. Udblød cous-cousen i kogende vand lidt ad gangen, til grynene er næsten møre. Sørg for at røre i grynene hele tiden. Riv mozzarellaen, hak chili og koriander, pil kødet ud af kløerne, og bland det hele godt med cous-cousen. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Læg et stykke rispapir på bordet, og pensl med en vand- og melblanding (klister) i kanten. Læg cous-cousen på midten, og fold papiret omkring på samme måde, som når man folder en kuvert. Varm olien op på en pande. Når olien er varm, friteres rullerne, til de er gyldne og sprøde på alle sider. Rullerne lægges på et fedtsugende papir. Kog sukker og eddike ind til cirka det halve. Hak den røde chili, og lad den koge med et par minutter. Stil saucen koldt, og smag den til med citronsaft. Skyl hjertesalaten og mariner den i sur-sød-saucen lige før servering. Rullerne anrettes oven på eller ved siden af hjertesalaten sammen med lidt ekstra sur-sød-sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu