Røget pighaj med persilleskum

Røget pighaj med persilleskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : HajFisk - Røget pighaj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.røget bug af pighaj
½ bdt.persille, finthakket
 salt
 peber
2 dl.mornaysauce
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges. Mornaysauce koges op med persille og smages til med salt og peber. Pighajen lunes i pande eller ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7412 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu