Pighaj på bund af rodfrugter og hønseglace
Hovedingrediens : HajFisk - Pighaj Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 44871 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hohenwarte bondegårdsferie.. - 2009-03-04 19:21:29 Lækker menu.. god smag og saftig fisk..anbefalelses værdig i den grad.. mvh vivi Per - 2008-02-16 19:19:41 Vi brugte herbes de provance som krydderuter til olien, men de smagte lidt meget igennem, så lidt mere diskrete urter som dild, persille eller kørvel er nok bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne