Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler

Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : HajFisk - Pighaj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler, billede 4 Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler, billede 1 Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler, billede 2 Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 skiverpighaj (8-1000 g.)
1 dl.olivenolie
1 tsk.tørret chili
1 tsk.salt
 
4 storebagekartofler
3 spsk.(valnødde)olie
1 spsk.balsamicoeddike
1 tsk.salt
 peber
 
1/2 fennikelknold i små tern
1/2 dl.vand
 salt
1/2 kg.grønne ærter
 
 lidt friske krydderurter
 
Opskrift:
Bland olie, chili og salt og vend pighajkoteletterne heri, lad dem trække 1/2 time.

Steg dem på en tør teflonpande 5 min. på hver side.

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skær kartoflerne i tynde skiver og bland dem med olie, eddike, lidt salt og peber. Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bageplader med bagepapir. Steg dem 20-25 minutter i ovnen.

Kom fennikeltern i en gryde med 1/2 dl vand og lidt salt og kog 2 minutter for kraftig varme. Tilsæt ærterne og varm igennem.

Servering:
Anret fisken på de 4 kartoffelrosetter og arranger ærter, fennikel og evt. lidt friske krydderurter rundt om hver roset.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16913 gange,
og udskrevet 272 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-02-16 16:38:35
Krydderurter kan være, persille, kørvel eller dild, eller en blanding af disse. Til kartoffelrosetterne bør man nok bruge en lys balsamico i stedet for den mørke som vi har brugt på billederne, tror de vil se pænere ud. Og så skal man passe på at den yderste kant på rosetterne ikke bliver for tynde da de nemt bliver brændt.