Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mousakka med squash

Mousakka med squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
2-3 squash
 
 Kødsovs:
1 stortløg
 olie
500 g.fårefars
1 ds.Tomater
1 lille ds.Koncentreret tomatketchup
1 tsk.kanel
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket oregano
4 spsk.hakket pebermynteblade
2 spsk.rasp
50 g.fetaost
 salt
 peber
 
 Ostesovs:
 Karolines mornay sovs
 


Tilbehør:
salat og flytes
Opskrift:

Squash skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.

Kødsovs:
Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve. Farsen puttes i, røres til den har delt sig.

Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes. Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand. Rasp og smuldret fetaost tilsættes.

Kanelstangen fjernes. Gryden tages fra varmen og kødsovsen fordeles over squash skiverne i fadet. Ostesovsen hældes over.

Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200 grader.

Serveres med salat og flytes til.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Moussaka



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21391 gange,
og udskrevet 545 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu