Mousakka med squash

Mousakka med squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 squash
 
 Kødsovs:
1 stortløg
 olie
500 g.fårefars
1 ds.Tomater
1 lille ds.Koncentreret tomatketchup
1 tsk.kanel
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket oregano
4 spsk.hakket pebermynteblade
2 spsk.rasp
50 g.fetaost
 salt
 peber
 
 Ostesovs:
 Mornaysauce
 
Opskrift:
Squash skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.

Kødsovs:
Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve. Farsen puttes i, røres til den har delt sig.

Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes. Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand. Rasp og smuldret fetaost tilsættes.

Kanelstangen fjernes. Gryden tages fra varmen og kødsovsen fordeles over squash skiverne i fadet. Ostesovsen hældes over.

Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200 grader.

Serveres med salat og flytes til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Moussaka

karakterer:
Opskriften er vist 24139 gange,
og udskrevet 608 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu