Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold ferskensuppe med creme chantilly

Kold ferskensuppe med creme chantilly, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 modne ferskner
1/2 l.vand
1 stangvanille
200 g.sukker
1 spsk.honning
2 spsk.te
 saften fra 1 citron
 
 Creme chantilly:
1/4 l.piskefløde
1 stangvanille
20 g.flormelis
 
Opskrift:
Bring rigeligt vand i kog i en stor gryde. Kom fersknerne i. Tag dem op efter 30 sekunder og kom dem i koldt vand. Flå dem straks med en lille, skarp kniv. Skær derefter et rids ind til stenen hele vejen rundt. Vrid de to halvdele løs fra hinanden og fjern stenen. Gentag ved alle fersknerne.

Kog vand, vanille, sukker og honning til en lage. Læg teen i en sigte og lad den trække i lagen i ca. 5 – 8 minutter. Lad lagen køle af og sigt den når den er blevet kold. Blend den sigtede lage med kødet fra fersknerne. Smag til med citronsaften.

Creme Chantilly:
Pisk piskefløden til skum. Flæk en vanillestand og skrab kornene ud. Bland vanillekorn med flormelis. Rør vanillesukkeret i flødeskummet. Serveres til den kolde ferskensuppe


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9202 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu