Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braddepandekage med appelsin

Braddepandekage med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Braddepandekage med appelsin, billede 4 Braddepandekage med appelsin, billede 1 Braddepandekage med appelsin, billede 2 Braddepandekage med appelsin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Appelsinmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Pomeransskal
   
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Smelt smørret og lad det svale. Rør smørret i æggemassen. Bland mel, bagepulver, cacao og vanillesukker og rør det i dejen skiftesvis med marmelade og mælk. Tilsæt appelsinskal.

Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175 grader C. alm. ovn. Lad kagen blive kold.

Smelt chokoladen.
Rør smør og flormelis sammen. Rør æggeblommen i sammen med vanillesukkker og kaffepulver. Rør den afsvalede chokolade i.

Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel. Skær kagen i små firkanter ved serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 35152 gange,
og udskrevet 533 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 29487 (7020 kcal)
KJ pr. Pers. 1228 (292 kcal)
Vægt ialt 1903 gram
Vægt pr. Pers. 79 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1549 KJ (368 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 19.8 gram
Kulhydrat 44.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu