Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret porrer

Farseret porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-5 porrer
500 g.hakket kalv og flæsk
3 spsk.hvedemel
2 æg
1 tsk.salt
1/2 tsk.peber
1 spsk.revet løg
3 dl.mælk
 
Opskrift:
Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt. Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad og tomatpure hældes over og bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grd.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 28191 gange,
og udskrevet 980 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lene W. Knudsen  -  2012-02-23 10:45:51
Tomatpuré mangler under ingredienser