Farsruller med fyld

Farsruller med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Farsen:
500 g.mager fårefars
 salt
 peber
1 spsk.kinesisk soya
1 dl.kaffefløde
6 knuste grønne peberkorn
1 tsk.basilikum
1 fedhvidløg
 
1 dl.rasp blødt op i 1 dl vand
 lidt skinke
 ost
 sennep
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til farsen røres sammen, den skal være ret fast. Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse, skær den ud i firkanter på 8x10 cm.

Læg en strimmel skinke, lidt ost og sennep på hver firkant. Form dem til ruller, vend dem i rasp og brun dem på panden.

Læg rullerne i et ildfast fad og kog panden af med lidt vand. Væden hældes over rullerne, der sættes i ovnen ½ - ¾ time ved 200 grader.

Serveres med løse ris og salat til


karakterer:
Opskriften er vist 17913 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu