Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Formkage med kokos

Formkage med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Formkage med kokos, billede 4 Formkage med kokos, billede 1 Formkage med kokos, billede 2 Formkage med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret og afkøl det lidt.

Pisk æg og sukker let og lyst. Bland mel, bagepulver, kokos og citronskal.

Kom skiftevis mel og mælk og smør i. Rør til dejen er jævn. Hæld dejen i en smurt og strøet form. (1 1/2 l.) Sæt kagen på nederste rille i ovnen. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 - 50 min. Afkøl kagen og vend den ud på en rist. KAN FRYSES. Den bør helst ligge 1 - 2 dage før der skæres af den.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27196 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11974 (2851 kcal)
KJ pr. Portion 11974 (2851 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Portion 820 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1460 KJ (347 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 46.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu