wok grønsager i tynde strimler f.eks. gulerod, forårsløg, sukkerærter og kål 800 g. wok grønsager i tynde strimler f.eks. gulerod, forårsløg, sukkerærter og kål
Pynt: Pynt:
frisk koriander, basilikum eller mynte frisk koriander, basilikum eller mynte
Fisk:
Skær fisken i store tern og læg den på en damprist i en gryde med lidt vand og damp fisken 4-5 minutter under tætsluttende låg.
Sursød sauce:
Bland alle ingredienserne sammen til den sursøde sauce og bring den til kogepunktet (den må ikke koge).
Fjern den straks fra varmen og smag evt. til med sukker, salt og chilipasta.
Varm olien i en wok eller stor sautérpande.
Tilsæt hvidløg og ingefær og straks efter grønsagerne.
Lynsteg til de er knap møre.
Tilsæt den varme sauce og varm retten igennem.
Læg fisken på et fad og hæld grønsager og sauce over.
Pynt med korianderblade, mynte eller basilikum.
Tips:
sej eller havkat kan bruges i stedet for torsk
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(42 stemmer)
Opskriften er vist 61250 gange, og udskrevet 8130 gange.
Kommentarer
Per - 2007-04-21 09:52:17 nogle champignoner 1-200 g. oven i ville ikke gøre noget.
Per - 2007-04-21 09:51:35 Vi brugte 400 g. kål, 125 g. sukkerærter, 200 g. forårsløg, 100 g. gulerødder.
mormor Lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 Den er helt fantastisk god og nem at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider