Æggekage (Raclette)

Æggekage (Raclette), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 bacon
 løg
 
 Æggemasse:
4 æg
4 dl.mælk
8 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Æggemasse:
Æg, mælk og mel blandes.

Bacon og løg ristes. Hæld æggemasse og evt. reven ost over og steg videre.


karakterer:
Opskriften er vist 70289 gange,
og udskrevet 1413 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (93 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

.  -  2012-02-10 19:15:09
Ikke en specielt god æggekage

  -  2010-11-03 20:32:37
der skal da heller ikke mel i en æggekage

Therese  -  2007-01-18 12:30:57
meget dejlig æggekage men der skal ikke løg til

Katrine  -  0000-00-00 00:00:00
god æggekage men ikke super