Carbonader

Carbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Carbonader, billede 4 Carbonader, billede 1 Carbonader, billede 2 Carbonader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
650 g.hakket svinekød
0.25 bdt.finthakket purløg
0.25 bdt.finthakket persille
0.25 bdt.finthakket løvstikke
2 æg
2 spsk.hvedemel
12 spsk.mælk
 salt
 peber
12 skiverbacon i skiver
 
 Stegning:
 smør
 
Opskrift:
Kødet røres med krydderurter, æg, mel, mælk, salt og peber. Form farsen til 12 karbonader, som ombindes med en skive bacon. Brun karbonaderne i smør på en stegepande og sæt dem herefter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 min Lad karbonaderne hvile i 3 min inden de serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 87700 gange,
og udskrevet 1304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-02-02 04:13:08
Steg Carbonaderne med krydderier efter eget valg i 15 min på panden ved svag varme. De forbliver bløde og beholder smagen.

  -   2014-08-15 15:24:23
Peberen skal helst på bagefter, peber kan ikke klare så høj varme. :)

  -   2012-01-26 17:53:33
HEJ :-D staves carbonader ikke mmed k?:P

  -   2009-09-07 19:00:53
Bosidende i London; Det er en fornoejelse at bruge jeres opskrifter. Det giver mig muligheden til at intrukserer dansk mad ( som vor mor lavede den) til min familie. Tusinde tak PS: De er min erfaring at Vibeke har ret. 15 - 20 min. i ovnen er superb

  -   2007-04-18 07:25:03
Karbonaderne skal have 15-20 min i ovnen istedet for de 10-12 min.