Remoladesovs

Remoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.tykmælk, A38 eller lignende
100 g.syltede agurker i små tern
50 g.finthakkede kapers
100 g.finthakket løg
2 spsk.hakket persille
 evt. 2 spsk hakket kørvel
2-3 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne sammen. Egner sig som kold sovs til fisk og nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 23955 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-16 12:39:16
En god lille sag naar man bor i et land hvor remolade ikke kendes

  -   2005-01-01 01:01:01
Mine smagsløg er ikke lige til det her :P