Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kastanjecreme med chokoladesovs

Kastanjecreme med chokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ dåsekastanie puré, naturel á 425 g
4 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
1 dl.cremefraiche
½ tsk.kanel
1 dl.piskefløde
½ dl.kakao
3/4 dl.sukker
3/4 dl.vand
1 spsk.smør eller margarine
1-2 spsk.Cognac, rom eller punsch
 
Opskrift:
Bland kastanie puréen med sukker og vanillesukker i en skål og rør puréen smidig. Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i. Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd. Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold. Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesovsen i en kasserolle. Lad det koge op under omrøring og lad derefter sovsen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punsch. Fordel kastanie cremen i dessertskåle og servér med chokoladesovsen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Flemming  -  0000-00-00 00:00:00
Velsmagende, men lidt vammel. Vi valgte at servere frugt til i stedet for chokoladesovsen, hvilket gør den lidt friskere