lime, fintrevet skal heraf 0.25 lime, fintrevet skal heraf
1
fed
finthakket hvidløg1 fed finthakket hvidløg
0.5
finthakket rød chili0.5 finthakket rød chili
2-3
spsk.
frisksnittet basilikum eller koriander2-3 spsk. frisksnittet basilikum eller koriander
en anelse rørsukker en anelse rørsukker
40
g.
blød gedeost40 g. blød gedeost
Opskrift:
Halver tomaterne og tag indmaden ud med en ske.
Hak indmaden og gem den.
Drys tomaterne indvendigt med lidt salt og rørsukker og stil dem med bunden i vejret på køkkenrulle i mindst 1/2 time.
Tænd ovnens grill, eller havegrillen
Halver fenniklen på langs og pensl den med lidt af olien.
Læg majskolbe, peberfrugt og fennikel under eller på grillen og grill til majsen har taget lidt farve på alle sider, peberfrugtens skind er sort på alle sider, og fenniklen er gylden.
Lad grønsagerne køle af.
Skær majsene af kolben med en skarp kniv.
Flå skindet af peberfrugten og skær den i tern.
Skær også fenniklen i tern.
Vend grønsagerne med indmaden fra tomaterne, limesaft og –skal, hvidløg, chili, krydderurter og resten af olivenolien.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Drys med smuldret gedeost og server med ristet brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10401 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider