Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 minutter fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 41965 gange, og udskrevet 1008 gange.
Kommentarer
Annette - 2007-12-20 08:17:21 Utrolig lækker rødkål, meget frisk til den ellers fede julemad
- 0000-00-00 00:00:00 hvor kommer svedsker og pærer ind?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider