Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret rødkål

Braiseret rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.rødkål, fintsnittet
6 stk.enebær
 andefedt
2 dl.rødvin
2 faste pærer
1 spsk.honning
 Lidt svesker
 
Opskrift:
Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 minutter fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 41494 gange,
og udskrevet 993 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette  -  2007-12-20 08:17:21
Utrolig lækker rødkål, meget frisk til den ellers fede julemad

  -  0000-00-00 00:00:00
hvor kommer svedsker og pærer ind?