Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbedesalat med røget laks

Rødbedesalat med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.rødbede
3/4 dl.lys eddike fx hvid balsamicoeddike
1 fedhvidløg, finthakket
1 grøn chili, finthakket
1-2 tsk.sukker afhængig af, hvor sur eddiken er
1 spsk.olivenolie
1 stortbundt klippet purløg
200 g.røget laks i minitern, gerne fra halestykke
8 spsk.syrnet fløde 9 eller gedeyoghurt


Opskrift:

Tænd ovnen på 200°.

Kom rødbederne i et ildfast fad med låg. Hæld 1 dl vand ved og læg låg på. Bag rødbederne ca. 45 min. eller til de virker knap møre, når man stikker en tynd spids kniv i dem.

Lad dem køle let af. Gnid skindet af dem og skær rødbederne i 1 x 1 cm tern. Kom dem i en skål og hæld eddike over dem mens de stadig er lune. Smag dem til med hvidløg, chili, sukker, olivenolie og salt og peber, når de er kølet helt af – evt. næste dag.

Fordel rødbederne på 4 tallerkner kort før servering, drys med purløg og laksetern og anret 2 spsk syrnet fløde eller gedeyoghurt på hver portion.

Server med ristet brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12789 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu