Sønderholm-roulade

Sønderholm-roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.blødt smør
125 g.sukker
3 æg
6 spsk.kakao
80 g.mel
½ tsk.natron
½ dl.kærnemælk
 
 Creme:
2 spsk.mel
1 æggeblomme
1 dl.vand
60 g.smør
60 g.flormelis
 reven skal og saft af ½ appelsin
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt, de sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt, kakao, mel og natron sigtes og røres skiftevis med kærnemælken.

Dejen smøres ud på en velsmurt rouladeform (Gerne af papir) og bages ved stærk varme 225 grader i 6-7 minutter. Vendes på sukkerstrøet papir, afkøles med fugtigt papir over.

Til cremen piskes mel, æggeblomme og vand sammen og bringes i kog under piskning. Afkøles lidt og røres med blødgjort smør, lidt ad gangen, derefter med flormelis, appelsinskal og- saft. Smøres på rouladen, der rulles sammen på den lange led.

Kan pyntes med sigtet flormelis, syltede appelsinskiver og nøddekerner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12449 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu