finthakket sukat og pomeransskal50 g. finthakket sukat og pomeransskal
25-50
g.
hakkede mandler25-50 g. hakkede mandler
0.5
tsk.
nelliker stødt0.5 tsk. nelliker stødt
0.5
tsk.
ingefær stødt0.5 tsk. ingefær stødt
0.5
tsk.
hjortetaksalt0.5 tsk. hjortetaksalt
Opskrift:
2 hele æg, 2 æggeblommer og sukkeret piskes til tykt skum, honningen piskes i, melet blandes med den hakkede frugt, krydderier og hjortetaksalt og vendes i dejen.
Til sidst vendes de to tiloversblevne, stift piskede æggehvider i dejen.
Fyldes i velsmurt, gerne meldrysset, bradepande (ovnfast fad) og bages ved svag varme (højst 150 grader) i ca 60 minutter.
Skæres i skiver og spises med smør eller- og orangemarmelade på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13607 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider