Fennikelsalat

Fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 fennikelknolde skåret i ultratynde skiver
1 spsk.sukker
3 spsk.kogende vand
3 spsk.citronsaft
1 tsk.revet citronskal
1 spsk.olivenolie
1 dl.friske små blade af bredbladet persille
 
Opskrift:
Opløs sukkeret i kogende vand og tilsæt citronsaft, skal af revet citron og olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra sukker. Bland godt med fenniklen og lad salaten trække mellem 1/2 og 2 timer inden persillebladene blandes i og salaten serveres.

Tips:

Tynde skiver af hel fennikel laves lettest med en mandolin, et bræt med en tynd knivklinge der evt. kan indstilles. Det kan også gøres med en skarp kokkekniv og stor tålmodighed.





karakterer:
Opskriften er vist 64593 gange,
og udskrevet 1426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-21 13:28:07
er god til de lidt "fade" kødretter. såsom hvid fisk, kylling etc

  -   2012-07-30 17:09:42
3 knolde hvor meget er det ? i gram ?

  -   2010-12-28 13:50:14
Hvad passer denne salat bedst til?

  -   2005-01-01 01:01:01
O.K. Det tager lidt lang tid, men det er besværet værd.