Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelsalat

Fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 fennikelknolde skåret i ultratynde skiver
1 spsk.sukker
3 spsk.kogende vand
3 spsk.citronsaft
1 tsk.revet citronskal
1 spsk.olivenolie
1 dl.friske små blade af bredbladet persille
 


Opskrift:

Opløs sukkeret i kogende vand og tilsæt citronsaft, skal af revet citron og olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra sukker. Bland godt med fenniklen og lad salaten trække mellem 1/2 og 2 timer inden persillebladene blandes i og salaten serveres.

Tips:

Tynde skiver af hel fennikel laves lettest med en mandolin, et bræt med en tynd knivklinge der evt. kan indstilles. Det kan også gøres med en skarp kokkekniv og stor tålmodighed.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 60308 gange,
og udskrevet 1349 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lisbeth  -  2016-02-21 13:28:07
er god til de lidt "fade" kødretter. såsom hvid fisk, kylling etc


jane  -  2012-07-30 17:09:42
3 knolde hvor meget er det ? i gram ?


BK  -  2010-12-28 13:50:14
Hvad passer denne salat bedst til?


Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
O.K. Det tager lidt lang tid, men det er besværet værd.