Julesnegl

Julesnegl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
375 g.hvedemel
100 g.smør
50 g.gær
3-4 spsk.lunkent vand
50 g.sukker
1 æg
 
 Fyld:
100 g.smør
100 g.lyst farin
50 g.malede hasselnøddekerner
1 mellemstor kartoffel (eller 2 spsk. kartoffelmel)
100 g.rosiner
50 g.fint hakket sukat
 evt. 1 tsk. kanel
 
 flormelis til glasering
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i vandet og dejen æltes godt med sukker og æg. Sættes til hævning 10-20 minutter.

Imens røres ingredienserne til fyldet sammen.

Dejen rulles ud til en aflang, firkantet plade, fyldet smøres på, og den rulles til en pølse på den lange led. Skæres i tynde skiver, der sættes på smurt plade, efterhæver ca 30 minutter og bages ved god varme 200 grader ca. 15 minutter.

Inden de er helt kolde pensles de med flormelis glasur rørt på kogende vand. Lidt hakket sukat kan drysses på, inden glasuren stivner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9679 gange,
og udskrevet 211 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu