Julemarcipankage

Julemarcipankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
¼ kg.ren marcipan
5 æg
¼ kg.sukker
 
 Pynt:
 Smeltet chokolade
 Marcipan eller valnøddekerner
 frugt
 
Opskrift:
Marcipanen røres blød med det ene æg, resten af æggene piskes til meget tyk skum med sukkeret, og marcipanen piskes i lidt efter lidt. Fyldes i velsmurte, gerne meldrysset springform.

Bages ved knap 200 grader i ca 30 minutter.

Vendes forsigtigt ud, når den er afkølet lidt. Overtrækkes med smeltet chokolade, pyntes med marcipanhjerter eller valnøddekerner og forskellig frugt, hvis kagen skal bruges til dessert.





karakterer:
Opskriften er vist 20459 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu