Julemarcipankage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen røres blød med det ene æg, resten af æggene piskes til meget tyk skum med sukkeret, og marcipanen piskes i lidt efter lidt.
Fyldes i velsmurte, gerne meldrysset springform.
Bages ved knap 200 grader i ca 30 minutter. Vendes forsigtigt ud, når den er afkølet lidt. Overtrækkes med smeltet chokolade, pyntes med marcipanhjerter eller valnøddekerner og forskellig frugt, hvis kagen skal bruges til dessert. |
|
Opskriften er vist 20789 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne