Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brune kager 02

Brune kager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.lys sirup
200 g.brun farin
175 g.smør
1 tsk.ingefær eller 1-2 spsk. syltet fint hakket ingefær
1 tsk.nelliker
1 tsk.natron
 flødeskum af 1.5 dl. piskefløde
750 g.hvedemel
 mandler
 
Opskrift:
Sirup, farin, smør, krydderier og natron røres godt til en smidig masse (skal ikke varmes) Flødeskummet røres i, hvorpå dejen æltes godt igennem med melet. Dejen skal stå koldt nogle timer, evt. til dagen efter.

Udrulles tyndt og udstikkes til runde kager, der lægges på en smurt plade hvor de forsynes med ½ smuttet mandler.

Bages ved svag varme 160 grader 8-10 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brune kager

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20804 gange,
og udskrevet 479 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Chi  -  2007-12-19 15:39:32
hvorfor lave flødeskum, hvis dejen aligevel skal æltes godt igennem? :S

miss  -  0000-00-00 00:00:00
uhmm...