Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelsalat med grillet jomfruhummer

Fennikelsalat med grillet jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 jomfruhummerhaler med skal
1 spsk.olivenolie
1 fedhakket hvidløg
1 finthakket rød chili
1 bdt.klippet dild
1 skalotteløg i små tern
 
 Salat:
3 fennikelknolde skåret i ultratynde skiver
1 spsk.sukker
3 spsk.kogende vand
3 spsk.citronsaft
1 tsk.revet citronskal
1 spsk.olivenolie
1 dl.friske små blade af bredbladet persille
 


Opskrift:

Grillet jomfruhummer:
Flæk jomfruhummerhalerne med en stor kniv og læg dem i et fad. Vend olivenolie med hvidløg, rød chili, dild og skalotteløg og fordel det over halerne, drys også med salt og peber. Lad dem træk-ke 1/2 time på køkkenbordet, eller et par timer i køleskabet.

Tænd ovnens grill. Grill jomfruhum-merhalerne i ca. 2 min. eller til kødet lige slipper skallerne. Server med fennikelsalat og lyst brød ad libitum.

Fennikelsalat:
Opløs sukkeret i kogende vand og tilsæt citronsaft, skal af revet citron og olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra sukker. Bland godt med fenniklen og lad salaten trække mellem 1/2 og 2 timer inden persillebladene blandes i og salaten serveres.

Tips:

Tynde skiver af hel fennikel laves lettest med en mandolin, et bræt med en tynd knivklinge der evt. kan indstilles. Det kan også gøres med en skarp kokkekniv og stor tålmodighed.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16130 gange,
og udskrevet 432 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu