Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskerand

Fiskerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.Fiskekød
20 g.Kartoffelmel
20 g.hvedemel
 Salt
 Peber
 Mælk
1 Æggehvide
1 spsk.Flødeskum
 Bønner
 Citronsauce
 
 
Opskrift:
Fiskekødet skrabes fra ben og Skind, hakkes 1 Gang gennem Maskinen. Mel og Salt æltes i Farsen der derefter hakkes 3-4 gange, røres derefter med Mælken, til sidst kommes den stivpiskede Fløde og Æggehvide i Farsen, lidt Peber blandes i.

Der koges en Prøvebolle for at smage om Farsen er passende krydret. En Randform smøres godt, pyntes med kogte Bønner og Gulerødder. Farsen hældes forsigtigt i Formen, koges i Vandbad ca. ½ Time. Fyldes med kogte Bønner; Citronsauce serveres til (Citronsauce af - 2½ dl Fiskesuppe, 20 g Smørbolle, 1 Æggeblomme, Salt, Citronsaft).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21302 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu