Honning hjerter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne smuttes og hakkes.
Honning, farin og margarine smeltes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken. Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen. Dejen hviler mindst 1 døgn i køleskab. Dejen rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efter skabelon ca. 12 cm. Bages 5-8 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste ovnribbe. Tips: Dejen kan gemmes i fryser, så skal den ligge et par timer ved køkkentemperatur inden den rulles ud. |
|
Opskriften er vist 49477 gange,
og udskrevet 1109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer stefan - 2011-12-11 22:17:37 sarah bernhard for arla har helt klart lavet den bedste opskrift på honningehjerter so far! har forsøgt mig med en ny honningehjerte opskrift hvert år i 15 år, og hendes har klart været den største succes.. enjoy :-) anonym - 2011-10-30 09:31:14 Og chokoladen skal tempereres inden kagerne dyppes. Per - 2009-12-19 12:22:27 Syntes den minder mere om peberkager end om honningkage, og peberkager mener jeg pyntes med glasur. Anna Mai - 2009-09-01 17:01:55 bedre uden nøder lykkeligehansen - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes altså at det steen66 siger med shokoladen passer...den bliver bare ti gange bedre!!!!! ina - 2005-01-01 01:01:01 Bliver de luftige som bagerens? miiG - 2005-01-01 01:01:01 behøver man at dyppe dem i chokolade? :D - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange stk. er der..? scn - 2005-01-01 01:01:01 det med toms chokolade passer ikk man ska bare bruge en chokolade med mindst 40% kakao steen66 - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er udlært bager, så derfor kommenterer jeg denne opskrift. Dyp dem så i smeltet Toms mørke chokolade, når de er helt afkølede. (gerne efter et døgn i køleskab), Anden chokolade kan ikke anbefales, da der ikke er nok kakao i !!! (Der er mindst 58% kakao i Toms Mørke Plader) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne