Flødestuvet champignon

Flødestuvet champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Flødestuvet champignon, billede 4 Flødestuvet champignon, billede 1 Flødestuvet champignon, billede 2 Flødestuvet champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i skiver på langs ad stokken.

Smelt smørret i en gryde og kom svampene i og svits dem et par min. Drys hvedemel over under konstant omrøring. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min. til tilpas tykkelse Smag den til med krydderier med citronsaft.

Server den som tilbehør til fisk og kød eller som forret på ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 94234 gange,
og udskrevet 1428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5027 (1197 kcal)
KJ pr. Pers. 1256 (299 kcal)
Vægt ialt 780 gram
Vægt pr. Pers. 195 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 644 KJ (153 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-25 20:29:09
En æggedeler er perfekt til, at dele champignon! :-)

  -   2011-11-23 20:48:10
Simpel og dejlig uartig! Suppler evt. og brug som sovs...