Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødestuvet champignon

Flødestuvet champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i skiver på langs ad stokken.

Smelt smørreti en gryde og kom svampene i og svits dem et par min. Drys hvedemel over under konstant omrøring. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min. Smag den til med krydderier med citronsaft.

Server den som forret på ristet brød eller som tilbehør til fisk og kød.

Tilbehør
evt. Flûte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 62678 gange,
og udskrevet 1082 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5113 (1217 kcal)
KJ pr. Pers. 1278 (304 kcal)
Vægt ialt 784 gram
Vægt pr. Pers. 196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 652 KJ (155 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2015-06-25 20:29:09
En æggedeler er perfekt til, at dele champignon! :-)

Børge fra Hørve  -  2011-11-23 20:48:10
Simpel og dejlig uartig! Suppler evt. og brug som sovs...