Rør olie, yoghurt, sukker, farin og vanille grundigt igennem.
Hak nøddekerner fint fx i en foodprocessor.
Sigt mel, krydderier og bagepulver sammen.
Smør en springform med smør og drys den med lidt af de hakkede nødder.
Pisk æg i sukkerblandingen, et ad gangen skiftevis med melblandingen.
Vend resten af de hakkede nødder i dejen.
Hæld lidt dej i springformen, dernæst et lag æbler, så igen dej.
Forsæt til formen er fyldt.
Æbler øverst.
Sæt kagen i ovnen ca. 1 time eller til en kniv stukket i kagen og trukket ud, kommer ud uden dej på.
Tips:
Kagen kan også deles i to forme og bages i lidt kortere tid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(8 stemmer)
Opskriften er vist 16644 gange, og udskrevet 246 gange.
Kommentarer
- 2011-09-14 21:04:59 det er en super lækker æblekage,nok den bedste jeg ved og så er den nem at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider