Brucheta

Brucheta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Italiens brød drysset med krydderi (eks. Napoli fra Brugsens bager)
1 ds.koncentreret Tomat pasta (godt 100 g)
1 stort fed hvidløg
2 tomater
 spsk.olivenolie
 basilikum
 Revet ost (ikke til light version)
 
Opskrift:
Rør tomatpastaen sammen med olie og presset hvidløg. Skær brødet i skiver og smør de enkelte skiver med blandingen. Skær tomaterne i så tynde skiver som muligt, og læg disse oven på. drys skiverne med basilikum og lidt revet ost.

Tips:

Hvis der ønskes en light version kan osten udelades, og olien kan sprayes på brødene efter tomatpasta og -skiver er påført (så spares der lidt på det også)





karakterer:
Opskriften er vist 43744 gange,
og udskrevet 960 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-04 20:40:50
De er rigtig lækre, men man skal passe på med at putte for meget "smørelse" på dem. Når de er bagt, smager tomatpastaen virkelig surt. Og så skal du også have rigeligt med tomater, da 3 store tomater ikke rækker til et ciabatta brød. HUSK frisk basilikum, det er virkelig lækket!

  -   2012-08-13 14:25:10
Det ville være dejligt med nogle billeder! =]

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har selv lavet det i hjem kunstskab så, jeg kender det godt......heeh....0q ikke for noget men det er tomaterne skal op på brødet...brødet skal stå på talerknerne.........Daarh

  -   2005-01-01 01:01:01
men til den som vil vide det, så skal de bare have til osten er gylden, ca 10 min. i ca. 150 grader varmluftovn

  -   2005-01-01 01:01:01
der står ikke noget om at de skal ind i ovnen, og hvad den skal stå på...(?)