Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klar mørk pighvarsuppe med urter

Klar mørk pighvarsuppe med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 kg.fiskeben og hoveder, fortrinsvis pighvar
1 løg i tykke skiver
1 gulerod i tykke skiver
2 snittede stilke bladselleri
1 porre i skiver
2 spsk.olie
1 spsk.tomatpuré
½ dl.balsamico eddike
4 dl.hvidvin (evt. 1 dl marsala eller sherry)
1 l.vand eller hønsebouillon
 Timian
 peberkorn
 koriander
 laurbærblad
 
 Fyld:
4 håndfulde blandede rodfrugter i minitern (jordskokker, majroer, gulerødder, pastinakker)
 
Opskrift:
Varm en tør pande op og læg løg og gulerødder på panden. Lad dem blive helt mørkebrune, vend dem og tag dem af panden. Kom 1 spsk olie på panden og brun de øvrige grønsager sammen med tomatpuréen. Fjern det fra varmen.

Varm 1 spsk olie i en tykbundet gryde for god varme. Tilsæt fiskeben og hoveder og steg det til det har taget lidt farve (det kommer til at se forfærdeligt ud). Tilsæt vineddike og lad det koge væk. Tilsæt vin og lad det koge ind til det halve. Tilsæt vand/bouillon og lad det koge langsomt op. Skum det og tilsæt de brunede grønsager og krydderier. Lad det simre ½ time, trække en halv time og lad det så igen simre ½ time. Si bouillonen og kog den ind til passende smag. Før serveringen sættes urterne til suppen og gives et kort opkog. Server i forvarmede tallerkener og byd ristet brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9932 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu