Vask rodfrugterne og skyl persillen. Skræl pastinakkerne.
Del pastinakkerne og porrerne i små stykker. Kog dem møre i vand.
Lad vandet dryppe fra.
Blend de møre grønsager. Spæd eventuelt op med lidt kogevand.
Smag til med salt og peber.
Hak persillen fint. Bland persille og Fromage Frais i grønsagspuréen.
Server varmt eller lunt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 23071 gange, og udskrevet 295 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider