Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Arme Riddere - French toast

Arme Riddere - French toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Arme Riddere - French toast, billede 4 Arme Riddere - French toast, billede 1 Arme Riddere - French toast, billede 2 Arme Riddere - French toast, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
   
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
   
Opskrift:
Pisk æg og mælk sammen.

Skær skorpen af brødet (gerne daggammelt) og vend det i blandingen.

Steg dem gyldne i smør.

Drys sukker og kanel på brødet og hæld ahornsirup over.

Server gerne med friske bær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (300 stemmer)

Opskriften er vist 232004 gange,
og udskrevet 2474 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6807 (1620 kcal)
KJ pr. Pers. 1701 (405 kcal)
Vægt ialt 660 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1031 KJ (245 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 32.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Renee  -  2014-09-12 21:29:43
Rigtig god opskrift Tak skal fu have for at have lagt den ind

  -  2012-12-08 11:15:39
En super lækker dessert fra min barndom. Jeg fik den serveret med flødeskum og syltetøj på. mums

Frost  -  2012-01-18 20:08:05
Jeg laver dem med toastbrød i stedet, ekstra sødt!

Anne  -  2011-04-25 12:44:23
jeg tror jeg kom til at putte for meget mælk i dem, de virkede i hvert fald lidt plattet inden i, men den sprøde kant er rigtig god :D men til en anden gang vil jeg huske mere kanel og mindre mælk (;

luna   -  2011-01-23 08:51:39
det er de bedste arme riddere jeg har smagt idag. :)

milla  -  2010-06-28 10:57:46
god!! kan også laves med fuldkornstoast,banan og lys honning

Den seje  -  2010-03-23 17:17:18
OMG ;O det smager faktisk godt ;)

michelle  -  2008-08-22 15:12:57
Super lækker opskrift. laver den selv i ny og næ, og den er så hyggelig at sidde og spise om vinteren, og så med en god kop te til :D

mette  -  0000-00-00 00:00:00
meget underlig smag, men god

Vigdis  -  0000-00-00 00:00:00
de er rigtig gode! Man kan skifte kanelen ud med kakao, det smager også rigtig godt:)

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Det bedste til "saftsuppe" med æblestykker, rosin og figen i.

Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ren nostalgi Mums

morten.a  -  0000-00-00 00:00:00
det er guf

Bettina  -  0000-00-00 00:00:00
Ren nostalgi - efter skole hygge mad med legekammeraten.

Aase  -  0000-00-00 00:00:00
barndommens ret, god med solbarsyltetøj

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
er virkelig lækker med æggekage eller spejlæg ovenpå <§:o)

Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig delikat opskrift.

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Underlig, speciel smag, men lækker!