Rissengrød

Rissengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rissengrød, billede 4 Rissengrød, billede 1 Rissengrød, billede 2 Rissengrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ½ l.vand
225 g.grødris
1 tsk.salt
2.5 dl.piskefløde
 kanelsukker
 Juleøl
 smørklat
 
Opskrift:
Bring vandet i kog, drys risene i og tilsæt salt. Rør til grøden koger og beregn en kogetid på ca. 45 minutter. Læg låg over og lad varmen være svag. Rør et par gange. Tilsæt fløden og lad grøden koge yderligere 10 minutter, så er den færdig

Server med kanelsukker, juleøl og en smørklat





karakterer:
Opskriften er vist 35285 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-19 18:54:47
jeg har nu prøvet denne opskrift og der er absolut intet galt med den, grøden smager fint. grøden er måske ikke helt så fast som vis der kun er brugt mælk, men det er til at leve med. P.S. jeg puttede fløden i efter 35 minutter og kogte derefter yderligere 20 minutter, så kogetiden er alt i alt den samme.

  -   2011-11-13 18:04:57
altså efter piskefløde hvor meget skal der så i af resten

  -   2010-12-04 05:11:16
det er da rigtigt, for når man starter med at koge den i lidt vand, så brænder den ikke så nemt på og du smager ikke den smule vand, så ++++++ herfra :)

  -   2008-12-12 18:52:21
ja det er rigtig det skal koges på mælk

  -   2008-10-30 16:49:22
rissengrød koges altså på mælk og ikke vand. hvis man rissengeød på vand så hedder det altså risvandgrød, og så skal der æbler i både og rosiner i grøden så er den bedst

  -   2007-11-14 12:54:54
den lydder fiin.. ;P

  -   2006-12-11 14:55:26
- er det nu smart, at sætte salt til så tidligt??? :-)