| |
|
Hvidvinsauce
Hvidvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | friske champignoner250 g. friske champignoner | 4 | dl. | fiskebouillon4 dl. fiskebouillon | 2 | dl. | hvidvin2 dl. hvidvin | 2 | dl. | piskefløde2 dl. piskefløde | 75 | g. | smør75 g. smør | | | jævning jævning | | | salt salt | | | hvid peber hvid peber | | | |
| |
Damp de rensede og fintskåret champignoner i lidt smør og tilsæt derefter fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier.
kog saucen i nogle minutter, jævn og smag til.
Tips:
Servers bla. til fisk
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15306 gange, og udskrevet 225 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Line - 2009-11-05 19:03:38 Den er rigtig god til mørbrad:)
|
|