Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hvidvinsauce

Hvidvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.friske champignoner
4 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
75 g.smør
 jævning
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Damp de rensede og fintskåret champignoner i lidt smør og tilsæt derefter fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier.

kog saucen i nogle minutter, jævn og smag til.

Tips:

Servers bla. til fisk


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15007 gange,
og udskrevet 222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Line  -  2009-11-05 19:03:38
Den er rigtig god til mørbrad:)