Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsnegle

Kødsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.fars (svine eller oksekød)
1 fedhvidløg
1 løg, revet
1 æg
1 spsk.merian
1.5 spsk.sød chillisovs
1 tsk.paprika
1 tsk.oregano
2-3 spsk.vand
1 storplade butterdej
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190 grader, til butterdejen er gennembagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21945 gange,
og udskrevet 659 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Line  -  2007-07-19 15:15:30
Skal der være sovs til, eller er smør lige så godt?

Dorte  -  2007-01-09 15:19:57
Hasselback kartofler og salat er godt tilbehør til de som du skriver lækre kødsnegle ! og så er de endda lette at lave :-)

Bob  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad spiser man de lækkertlydende snegle til?