Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødsnegle

Kødsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.fars (svine eller oksekød)
1 fedhvidløg
1 løg, revet
1 æg
1 spsk.merian
1.5 spsk.sød chillisovs
1 tsk.paprika
1 tsk.oregano
2-3 spsk.vand
1 storplade butterdej
 salt
 peber
 


Opskrift:

Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190 grader, til butterdejen er gennembagt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20169 gange,
og udskrevet 612 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Line  -  2007-07-19 15:15:30
Skal der være sovs til, eller er smør lige så godt?


Dorte  -  2007-01-09 15:19:57
Hasselback kartofler og salat er godt tilbehør til de som du skriver lækre kødsnegle ! og så er de endda lette at lave :-)


Bob  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad spiser man de lækkertlydende snegle til?