Butterdejssnegle med fars - Kødsnegle
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190 grader, til butterdejen er gennembagt.
|
|
|
Opskriften er vist 29819 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
